25/02/2024
Κύπρος
Κύπρος Πρωτοσέλιδα

Cyprus Airways: Προσωρινή αναστολή του δρομολογίου Λάρνακα-Τελ Αβίβ με άμεση ισχύ

Η Cyprus Airways, ανακοινώνει την προσωρινή αναστολή του δρομολογίου Λάρνακα-Τελ Αβίβ με άμεση ισχύ.

12 Οκτωβρίου 2023 – Λάρνακα, Κύπρος. Η Cyprus Airways, ανακοινώνει την προσωρινή αναστολή του δρομολογίου Λάρνακα-Τελ Αβίβ με άμεση ισχύ. Η πτήση CY311 της Cyprus Airways προσγειώθηκε στο Διεθνές Αεροδρόμιο της Λάρνακας στις 16:10 σήμερα, αποτελώντας την τελευταία πτήση της εταιρείας στο συγκεκριμένο δρομολόγιο μέχρι να εκδοθεί νεότερη ανακοίνωση.

Ο Paul Sies, Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, σημείωσε: “Η Cyprus Airways είναι μια αεροπορική εταιρεία που αποτελεί αναπόσπαστο τμήμα της κοινωνίας μας, φέροντας όχι μόνο τη σημαία της Κύπρου, αλλά και την καρδιά και το πνεύμα της. Επίσης η εταιρεία έχει βαθιά ριζωμένους δεσμούς με την Ισραηλινή κοινωνία . Η απόφαση να αναστείλουμε το δρομολόγιό μας Λάρνακα-Τελ Αβίβ δεν λήφθηκε με ελαφριά καρδιά. Η ασφάλεια ήταν και θα είναι πάντα η ύψιστη προτεραιότητά μας. Στεκόμαστε αλληλέγγυοι σε όλους όσοι επηρεάζονται και θα κάνουμε ότι μπορούμε από πλευράς για να επαναρχίσουμε τη λειτουργία μας όταν οι συνθήκες το επιτρέπουν”.

Θα επικοινωνήσουμε τις επόμενες μέρες με τους επιβάτες μας που έχουν υφιστάμενες κρατήσεις στο δρομολόγιο Λάρνακα-Τελ Αβίβ και αντίθετα για να τους ενημερώσουμε για τις επιλογές τους.

Η σημαιοφόρος αεροπορική εταιρεία θα συνεχίσει να παρακολουθεί στενά την κατάσταση και να συνεργάζεται με τις διεθνείς και τοπικές αρχές. Περαιτέρω ενημερώσεις σχετικά με την επανέναρξη του δρομολογίου θα ανακοινωθούν μόλις είναι διαθέσιμες.

omegalive.com.cy