03/12/2023
Κύπρος
Κύπρος Πρωτοσέλιδα

Έργα σε Λευκωσία και Λεμεσό το Σαββατοκύριακο – Οι δρόμοι που επηρεάζονται

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων ανακοίνωσε ότι από το Σάββατο 09 Απριλίου 2022 η ώρα 07:00 το πρωί μέχρι η ώρα 17:00 το απόγευμα της Κυριακής 10 Απριλίου 2022, στο πλαίσιο κατασκευής του Περιμετρικού Αυτοκινητοδρόμου Λευκωσίας Φάση Α1, ο Ανατολικός Παρακαμπτήριος Τσερίου από τη φωτοελεγχόμενη συμβολή του με τη Λεωφόρο Τσερίου παρά το εργοστάσιο παραγωγής σκυροδέματος GGS μέχρι τη φωτοελεγχόμενη συμβολή του με την οδό Τεύκρου Ανθία θα είναι κλειστός για την τροχαία κίνηση.

Το Τμήμα διευκρινίζει ότι κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, η τροχαία κίνηση από και προς τον Αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού, θα διοχετεύεται διαμέσου της Λεωφόρου Τσερίου, της κοινότητας Τσερίου και της οδού Τεύκρου Ανθία και αντίστροφα.

Ανακοίνωσε επίσης ότι, την Κυριακή 10/4/2022 μέχρι την Πέμπτη 14/4/2022 από τις 21:00 το βράδυ μέχρι τις 06:00 το πρωί της επομένης, θα εκτελούνται εργασίες οριζόντιας σήμανσης στη Λεωφόρο Τροόδους από τη συμβολή της με την οδό Κωνσταντινουπόλεως μέχρι τη συμβολή της με την οδό Ιωσήφ Χ”Ιωσήφ.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών θα κλείνει η μία λωρίδα κυκλοφορίας σε τμήματα μήκους 1000 μέτρων περίπου κάθε φορά και η διακίνηση της κυκλοφορίας θα γίνεται στη διπλανή λωρίδα κυκλοφορίας.

Περαιτέρω ανακοίνωσε ότι σε συνεργασία με το Τμήμα Αναπτύξεως Υδάτων το Σάββατο 09/04/2022 μεταξύ των ωρών 06:00 – 11:00, θα εκτελούνται εργασίες αποκατάστασης βλάβης σε αγωγό ανακυκλωμένου νερού στο τμήμα του Παρακαμπτήριου Λεμεσού, από τον κυκλικό κόμβο Γερμασόγειας μέχρι τον κυκλικό κόμβο Λινόπετρας.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών θα κλείσει η λωρίδα ταχείας κυκλοφορίας του Παρακαμπτήριου με κατεύθυνση από Λευκωσία προς Λεμεσό σε μήκος 200 μ. περίπου και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη λωρίδα βραδείας κυκλοφορίας.

Περαιτέρω την Κυριακή 10/04/2022 μεταξύ των ωρών 07:00 – 11:00,θα εκτελούνται εργασίες επιδιόρθωσης καπακιών φρεατίων στο τμήμα του Παρακαμπτήριου Λεμεσού, από τον κυκλικό κόμβο Αγίας Φύλας μέχρι τον κυκλικό κόμβο Μέσα Γειτονιάς.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών θα κλείσει η λωρίδα ταχείας κυκλοφορίας του Παρακαμπτήριου με κατεύθυνση από Λεμεσό προς Λευκωσία σε μήκος 200 μ. περίπου και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη λωρίδα βραδείας κυκλοφορίας.

Πηγή: ant1.com.cy