02/12/2023
Κύπρος
Κοινωνία Κύπρος

Έτσι απείλησε ανήλικους με κυνηγετικό όπλο ο 31χρονος, σε πάρκο των Πολεμιδιών

Παρολίγον τραγωδία σε πάρκο στην περιοχή Μονοβόλικου της Λεμεσού όταν 31χρονος φέρεται να πήρε κυνηγετικό όπλο και να μετέβη στο σημείο, απειλώντας ανήλικα πρόσωπα.

Η ανταποκρίτρια του Alpha Κύπρου στη Λεμεσό μετέδωσε στην εκπομπή Alpha Ενημέρωση ότι ο 31χρονος φαίνεται να δέχτηκε ύβρεις από 10χρονο αγόρι καθώς περνούσε πεζός από το πάρκο. Σύμφωνα με καταγγελία που διερευνούν οι Αρχές, ο 31χρονος μετέβη στο σπίτι, πήρε κυνηγετικό όπλο και επέστρεψε στο πάρκο, αναζητώντας το 10χρονο αγόρι.

Ο ύποπτος φέρεται μάλιστα να περέγραψε σε άλλους ανήλικους την μπλούζα, το παντελόνι και τα εξωτερικά χαρακτηριστικά του 10χρονου, ζητώντας να βοηθήσουν στον εντοπισμό του.

Η Αστυνομία κατέχει μαρτυρία ότι στο πάρκο βρισκόταν η 13χρονη αδελφή του παιδιού, η οποία στη θέα του κυνηγετικού όπλου έχασε τις αισθήσεις της. Από την αναστάτωση που προκλήθηκε, κινητοποιήθηκαν γείτονες που ενημέρωσαν σχετικά την Αστυνομία. Ο 31χρονος τράπηκε σε φυγή και λίγο αργότερα, συνελήφθη από τις Αρχές, ενώ έγιναν έρευνες στην οικία του από όπου παραλήφθηκαν τεκμήρια. 

Ο 31χρονος υποστηρίζει ότι δεν κρατούσε κυνηγετικό όπλο, αλλά ξύλο, ενώ οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού για την έκδοση διατάγματος προσωποκράτησης του.

alphanews.live