23/06/2024
Κύπρος
Κοινωνία

Μητέρα επιτέθηκε σε μαθητή έξω από Δημοτικό Σχολείο

Νέο περιστατικό βίας εκτυλίχθηκε έξω από Δημοτικό Σχολείο την Παρασκευή σύμφωνα με καταγγελία που έχει ενώπιον της η Αστυνομία.

Σε δηλώσεις του ο Στήβ Θεοδούλου, εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αμμοχώστου ανέφερε ότι «υπόθεση επίθεσης με πρόκληση πραγματικής σωματικής βλάβης, απειλής και ανησυχίας διερευνά η ΑΔΕ Αμμοχώστου με θύμα ανήλικο μαθητή Δημοτικού Σχολείου από χωριό της ελεύθερης επαρχίας Αμμοχώστου».

Πρόσθεσε ότι «την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου λίγο μετά το μεσημέρι, καταγγέλθηκε από τον πατέρα του ανήλικου μαθητή, ότι την ίδια μέρα, 34χρονη μητέρα συμμαθητή του γιού του, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται από την Αστυνομία, επιτέθηκε και κτύπησε το γιο του με τα χέρια της στο πρόσωπο και τον απείλησε, ενώ προκάλεσε ανησυχία».

«Ο ανήλικος μαζί με τον πατέρα του μετέβησαν στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου στο Παραλίμνι όπου αφού εξετάστηκε έλαβε εξιτήριο», πρόσθεσε.

Ανέφερε ακόμα ότι «η 34χρονη κλήθηκε στον αστυνομικό σταθμό της περιοχής όπου διαπράχθηκε το συμβάν και ανακρινόμενη παραδέχθηκε την διάπραξη των αδικημάτων προβάλλοντας τους δικούς της ισχυρισμούς, οι οποίοι θα διερευνηθούν από την Αστυνομία».

Σύμφωνα με τον κ. Θεοδούλου «τόσοι οι Υπηρεσίες Κοινωνικής Ευημερίας όσο και ο Διευθυντής του Σχολείου όπου έγινε το περιστατικό έχουν ενημερωθεί. Οι εξετάσεις της Αστυνομίας συνεχίζονται σε συνεργασία μαζί τους».

kathimerini.com.cy