23/06/2024
Κύπρος
Κύπρος Πρωτοσέλιδα

Πότε και σε ποιες περιοχές επιστρέφουν οι βροχές – Ο καιρός μέχρι το Σάββατο

Ασθενής ψηλή πίεση αρχίζει να επηρεάζει την περιοχή.

Σήμερα αρχικά θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις, ωστόσο σταδιακά ο καιρός θα καταστεί κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι ταραγμένη και στα δυτικά λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 21 βαθμούς στο εσωτερικό , γύρω στους 22 στα παράλια και γύρω στους 12 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος ωστόσο παροδικά τοπικά θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις, κυρίως στα δυτικά και βόρεια παράλια. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί ασθενείς, 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 10 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 12 στα παράλια και γύρω στους 5 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Πέμπτη ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος. Την Παρασκευή ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα κυρίως συννεφιασμένος, ενώ δεν αποκλείεται να σημειωθούν μεμονωμένες ελαφρές βροχές μετά το μεσημέρι, κυρίως στα ορεινά. Το Σάββατο ο καιρός θα είναι αρχικά κατά διαστήματα κυρίως συννεφιασμένος ωστόσο αργότερα θα καταστεί κυρίως αίθριος.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά μικρή άνοδο μέχρι την Παρασκευή, για να κυμανθεί πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές. Το Σάββατο δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Δείτε LIVE ΕΙΚΟΝΑ με την πορεία του καιρού:

omegalive.com.cy