04/12/2023
Κύπρος
Υγεία

Συνάντηση Υπουργού Υγείας με ΟΚΥπΥ και Δήμαρχο Πόλης Χρυσοχούς για την περαιτέρω αναβάθμιση των Υπηρεσιών του νοσοκομείου Πόλεως Χρυσοχούς

Για την πρόοδο υλοποίησης των αιτημάτων των κατοίκων της ευρύτερης περιοχής για το νοσοκομείο Πόλεως Χρυσοχούς, έτυχε ενημέρωσης ο Υπουργός Υγείας κ. Μιχάλης Χατζηπαντέλας σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε με τη Διοίκηση του ΟΚΥπΥ και του Δημάρχου Πόλεως Χρυσοχούς κ. Γιώτη Παπαχριστοφή. Στη σύσκεψη παρευρέθηκε και ο βουλευτής του ΔΗΣΥ κ. Χαράλαμπος Πάζαρος.


Η σύσκεψη πραγματοποιήθηκε σε συνέχεια των προηγούμενων συναντήσεων, σχετικά με την τροχοδρόμηση ενεργειών και δράσεων από πλευράς του ΟΚΥπΥ για την επίλυση προβλημάτων στελέχωσης που αντιμετωπίζει το νοσοκομείο Πόλεως Χρυσοχούς.


Ο Υπουργός Υγείας εξέφρασε την ικανοποίηση του για τις ενέργειες που καταβάλει ο ΟΚΥπΥ ως προς την επίλυση όλων των προβλημάτων που αντιμετωπίζει το νοσηλευτήριο, αλλά και ως προς την υλοποίηση αιτημάτων των κατοίκων της περιοχής, ενώ αμφότεροι, επανέλαβαν την αποφασιστικότητα τους για αναβάθμιση των ποιοτικών υπηρεσιών υγείας στους ασθενείς.