20/07/2024
Κύπρος
Κοινωνία

Συνελήφθη ο 34χρονος που καταζητείτο για υπόθεση ληστείας 50.000€ στη Λεμεσό

Συνελήφθη από την Αστυνομία, άντρας ηλικίας 34 ετών, ο οποίος καταζητείτο σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση ληστείας, που διαπράχθηκε χθες το μεσημέρι στη Λεμεσό, με θύμα άντρα ηλικίας 36 ετών. Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Λεμεσού.

Σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία, γύρω στη 1.30 το μεσημέρι της Τρίτης, στη Λεμεσό, άντρας ηλικίας 36 ετών, συναντήθηκε με ύποπτο άντρα, με σκοπό την αγορά κρυπτονομισμάτων. Κατά τη συνάντηση, ο 36χρονος φέρεται να δέχθηκε επίθεση από τον ύποπτο, καθώς και από άλλα δύο ύποπτα πρόσωπα. Οι τρεις ύποπτοι, σύμφωνα με την καταγγελία του 36χρονου, έκλεψαν από αυτόν, χρηματικό ποσό πέραν των 50,000 ευρώ και τράπηκαν σε φυγή.

Από τις εξετάσεις που έγιναν από το ΤΑΕ Λεμεσού, προέκυψαν στοιχεία εναντίον του 34χρονου υπόπτου. Εναντίον του εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης, δυνάμει του οποίου αυτός συνελήφθη λίγο πριν τις 6.00 το απόγευμα σήμερα Τετάρτη.

Είχε προηγηθεί νωρίτερα το απόγευμα της Τετάρτης, η δημοσίευση από την Αστυνομία, φωτογραφίας και των στοιχείων του 34χρονου υπόπτου, στο πλαίσιο των εξετάσεων που γίνονταν για εντοπισμό του. Μετά και τον εντοπισμό του, η συνέχιση της δημοσίευσης της φωτογραφίας και των στοιχείων του είναι αχρείαστη.