20/07/2024
Κύπρος
Κοινωνία

Τη μαγεία των Χριστουγέννων φέρνει, για ακόμα μια χρονιά, ο Ανεξάρτητος Όμιλος ΕπιΔραση στην Επισκοπή Λεμεσού με Stavento και Ήβη Αδάμου

Τη μαγεία των Χριστουγέννων φέρνει, για ακόμα μια χρονιά, ο Ανεξάρτητος Όμιλος ΕπιΔραση διοργανώνοντας το τριήμερο «Χριστουγεννιάτικο Χωριό ΕπιΔραση 2023».

Η πλατεία Ελευθερίας, στην Επισκοπή Λεμεσού, θα βάλει τα γιορτινά της από τις 8 μέχρι τις 10 Δεκεμβρίου και θα σας περιμένει για ένα τριήμερο που θα ενθουσιάσει μικρούς και μεγάλους.


Άγιος Βασίλης με δώρα για τα παιδιά, παιχνίδια, δημιουργικές δραστηριότητες, face painting, λαχνοί με πλούσια δώρα, σπιτάκια με φαγητά, γλυκά και ποτά για όλα τα γούστα, πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα, χοροί, τραγούδια, Christmas bingo, είναι μερικά από αυτά που θα συνθέτουν το εορταστικό σκηνικό.


Στις 10 Δεκεμβρίου στις 19:30, θα πραγματοποιηθεί συναυλία με το εκρηκτικό σχήμα των Stavento και Ήβη Αδάμου. Με φρέσκο αέρα και με urban διάθεση που θα συνοδεύεται από τον ξεσηκωτικό reggaeton ρυθμό και graffiti αισθητική θα κλείσουν το τριήμερο.


Προπώληση εισιτηρίων από το Ticket hour. Τιμή εισιτηρίου για τη συναυλία: €15, 12 χρονών και άνω, €5 από 6 έως 12 χρονών, δωρεάν για παιδιά κάτω των 6 ετών.


Ο Ανεξάρτητος Όμιλος ΕπιΔραση με χριστουγεννιάτικο πνεύμα αλληλεγγύης δίνει στο χωριό φιλανθρωπικό χαρακτήρα συνδυάζοντας τη χαρά των εορτών με την αγάπη και την προσφορά στον συνάνθρωπο. Ως εκ τούτου, μέρος των καθαρών εσόδων της εκδήλωσης θα διατεθεί για την ενίσχυση του ΠΑΣΥΚΑΦ ((Παγκύπριου Συνδέσμου Καρκινοπαθών και Φιλών).


Σας περιμένουμε !

Χορηγός Επικοινωνίας: Cyprusvoice.cy