20/07/2024
Κύπρος
Lifestyle

Βασίλης Μπισμπίκης: Υπέστη καρδιακό επεισόδιο και υπεβλήθη σε επέμβαση stent

Οι ενοχλήσεις στο στήθος που τον οδήγησαν στην κλινική – Διέφυγε τον κίνδυνο και είναι καλά στην υγεία του.

Ο Βασίλης Μπισμπίκης νοσηλεύεται σε ιδιωτική κλινική της Αθήνας, μετά από καρδιακό επεισόδιο που υπέστη. Με τη Δέσποινα Βανδή να βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό του, ο ηθοποιός υποβλήθηκε σε δύο επεμβάσεις.

Το ρεπορτάζ του «Πρωινό» μετέφερε ότι, οι πρώτο πόνοι στο στήθος του ήρθαν τη Δευτέρα, ενώ βρισκόταν στο σπίτι με την τραγουδίστρια. Όταν την ενημέρωσε για την αδιαθεσία του, εκείνη τον πήρε με το αυτοκίνητό της και τον πήγε στο νοσοκομείο, όπου και εισήχθη αμέσως. Οι ίδιες πληροφορίες ανέφεραν, πως όταν τελείωσε η επέμβαση, παρέμεινε στο δωμάτιο και τρεις μέρες μετά, έκανε ακόμη μια. Πλέον, ο Βασίλης Μπισμπίκης είναι καλά στην υγεία του και εκτιμάται να πάρει εξιτήριο σε λίγες μέρες.

Στην εκπομπή αναφέρθηκε πως ο ηθοποιός θα παραμείνει στην κλινική τουλάχιστον μέχρι την Κυριακή, για να παρακολουθείται από τους γιατρούς. Βρίσκεται πλέον εκτός κινδύνου και αυτό επιβεβαιώνεται από το γεγονός ότι η Δέσποινα Βανδή θα εμφανιστεί κανονικά στο μαγαζί που τραγουδάει αλλά και στο τηλεοπτικό σόου που συμμετέχει, ως κριτής.

Νωρίτερα, η Σταματίνα Τσιμτσιλή είπε στο «Happy Day», ότι το ζευγάρι είδε ένας γνωστός της εντός της κλινικής.

Δείτε το βίντεο

«Εμείς αυτό που μπορούμε να επιβεβαιώσουμε από δικό μας ρεπορτάζ, είναι ότι όντως βρέθηκαν στο νοσοκομείο προχθές.. Η Δέσποινα ήταν αγχωμένη και περίμενε να δει τι θα πουν οι γιατροί» είπε, πιο συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια.

Ρεπορτάζ της Espresso αναφέρει ότι ο Βασίλης Μπισμπίκης υποβλήθηκε σε επέμβαση τοποθέτησης στεντ, με την τραγουδίστρια να μην φεύγει στιγμή από το πλευρό του συντρόφου της.

protothema.gr