21/09/2024
Κύπρος
Πολιτική Πρωτοσέλιδα

Οριστική η παραίτηση Μάριου Πελεκάνου – Δεν αποφέρει καρπούς το ασφυκτικό πρέσινγκ της ηγεσίας του ΔΗΣΥ

Μπορεί η ηγεσία του Δημοκρατικού Συναγερμού να ασκεί ασφυκτικό πρέσινγκ στον Μάριο Πελεκάνο για να ανακαλέσει την παραίτησή του, ωστόσο φαίνεται ότι αυτές οι προσπάθειες δεν θα αποδώσουν καρπούς αφού άτομα στον κύκλο του κ. Πελεκάνου δήλωσαν στο OMEGAlive ότι η παραίτηση είναι οριστική και αμετάκλητη.

Σε δηλώσεις του στο OMEGAlive ο αναπληρωτής Πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Ευθύμιος Δίπλαρος, δήλωσε ότι οι επόμενες μέρες – και συγκεκριμένα μέχρι την Πέμπτη – είναι καθοριστικές για τις προσπάθειες της ηγεσίας να μεταπειστεί ο κος Πελεκάνος.

Εξάλλου σε δηλώσεις του στο κρατικό ραδιόφωνο ο αναπληρωτής Πρόεδρος του ΔΗΣΥ, ανέφερε ότι «απευθύνουμε έκκληση προς τον Μάριο Πελεκάνο να κάνει δεύτερες σκέψεις», τονίζοντας πως βρίσκεται καθημερινά σε επικοινωνία μαζί του.

Εξάλλου, διευκρίνισε ότι σε περίπτωση που δεν μεταπειστεί ο κος Πελεκάνος και επιμένει στην παραίτησή του, τότε ο ΔΗΣΥ θα πρέπει να προχωρήσει σε αναπληρωματικές εκλογές, που αναμένεται όμως να διεξαχθούν με το πέρας των επερχόμενων εκλογών για την Τοπική Αυτοδιοίκηση.

omegalive.com.cy