21/09/2024
Κύπρος
Κύπρος Πρωτοσέλιδα

Θρήνος στη Λεμεσό για τον 19χρονο Σωτήρη Τουμάζου (ΒΙΝΤΕΟ)

Στα μαύρα άλλη μία οικογένεια στη Λεμεσό. 

Ο Σωτήρης Τουμάζου, από το Κολόσσι, 19 ετών, έχασε χθες το βράδυ τη ζωή του σε φοβερό τροχαίο δυστύχημα που συνέβη στον αυτοκινητόδρομο Πάφου Λεμεσού.

Η τραγωδία γράφτηκε λίγο μετά τις εννέα το βράδυ, στον αυτοκινητόδρομο Πάφου-Λεμεσού. Κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 19χρονος παρεξέκκλινε της πορείας του με αποτέλεσμα να προσκρούσει στα κιγκλιδώματα και να ανατραπεί στη μέση του δρόμου. 

Σύμφωνα με τον Υπεύθυνο Τροχαίας Λεμεσού, Μάριο Χαραλάμπους,  «πριν την έξοδο του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται απώλεσε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του, παρέκκλινε προς τα αριστερά, χτύπησε στο προστατευτικό κιγκλίδωμα, μετά διαδοχικά χτύπησε στο δεξιό κιγκλίδωμα και ανατράπηκε στη μέση του δρόμου».

Η πρόσκρουση ήταν σφοδρή, με αποτέλεσμα ο νεαρός να εγκλωβιστεί στα συντρίμμια του οχήματος του και να χρειαστεί η επέμβαση της Πυροσβεστικής για τον απεγκλωβισμό του. Ενώ ελαφρά τραυματίστηκε και η 16χρονη συνοδηγός, η οποία μεταφέρθηκε και κρατήθηκε προληπτικά για νοσηλεία στο νοσοκομείο. 

«Κατά την άφιξη της Πυροσβεστικής και τον απεγκλωβισμό του οδηγού φαίνεται να μην ήταν προσδεμένος με ζώνη ασφαλείας. Θα γίνουν περαιτέρω εξετάσεις για το σκοπό αυτό και οι υπόλοιπες συνθήκες του δυστυχήματος διερευνώνται. Δεν έχουμε μέχρι στιγμής αναφορές για εμπλοκή άλλου οχήματος», ανέφερε ο κύριος Χαραλάμπους. 

Σύμφωνα με την αστυνομία οι δύο νέοι είχαν βγει για βόλτα.

Όσα ανέφερε στο «Μέρα Μεσημέρι», ο Υπεύθυνος της Τροχαίας Λεμεσού, Μιχάλης Μιχαήλ: 

ant1.com.cy