30/05/2024
Κύπρος
Κοινωνία

Αναζητείται για υπόθεση απόσπασης χρημάτων

Φωτογραφίες υπόπτου προσώπου, γυναίκας αγνώστων στοιχείων, που αναζητείται σε σχέση με διερευνώμενη υπόθεση απόσπασης χρημάτων με ψευδείς παραστάσεις, δίνει στη δημοσιότητα η Αστυνομία, με σκοπό τη συλλογή πληροφοριών που μπορεί να οδηγήσουν στην αναγνώριση των στοιχείων της και στον εντοπισμό της.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στην αναγνώριση των στοιχείων ή και στον εντοπισμό της, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Αμμοχώστου, στο τηλέφωνο 23-803040 ή με τη Γραμμή του Πολίτη, στον τηλεφωνικό αριθμό 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

Σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία, τη Δευτέρα, 22 Μαΐου, 2023, γύρω στις 5.40 το απόγευμα, η ύποπτη μετέβη σε περίπτερο στην επαρχία Αμμοχώστου, όπου φέρεται να υπέκλεψε και να χρησιμοποίησε για αγορές, τα στοιχεία προπληρωμένης πιστωτικής κάρτας που πωλείτο στο περίπτερο.

Σημ.: Φωτογραφία αναζητούμενου προσώπου μπορεί να δημοσιευθεί αποκλειστικά και μόνο για τον σκοπό, για τον οποίο δίνεται στη δημοσιότητα. Η μετέπειτα δημοσίευσή της, δυνατό να αντιβαίνει σε πρόνοιες της νομοθεσίας περί προσωπικών δεδομένων και στους κανόνες της δημοσιογραφικής δεοντολογίας περί σεβασμού της ιδιωτικής ζωής και των προσωπικών δεδομένων.