30/05/2024
Κύπρος
Κύπρος Πρωτοσέλιδα

Χυδαία πρόκληση από ΛΟΑΤΚΙ προς την Χριστιανική Πίστη στο Pride Κύπρου (βίντεο)

Αυτό το άρθρο θα μπορούσε να ξεκινάει λέγοντας “Πρωτοφανής πρόκληση”, δυστυχώς όμως είναι η πολλοστή φορά που μέλη της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας προβαίνουν σε αχαρακτήριστες πράξεις, οι οποίες και βρίσκουν αντίθετους πλήθος ομοφυλόφιλων συνανθρώπων μας, οι οποίοι μάλιστα στοχοποιούνται από τέτοιες κινήσεις.

Η ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα, που βρίσκετε σε ενθουσιασμό το τελευταίο διάστημα στην Κύπρο, καθώς με 36 ψήφους υπέρ, πέρασε η πρόταση νόμου του Γιώργου Κουκουμά, βάσει της οποίας ποινικοποιούνται οι «θεραπείες μεταστροφής» σε άτομα της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας.

Ανάμεσα σε άλλα ανέφεραν:

«Αυτή η νίκη ανήκει σ’ όλους μας»

«Τα καταφέραμε!!! Οι ψευδοθεραπείες μεταστροφής ποινικοποιήθηκαν για όλους! Της ποινικοποίησης, δεν εξαιρούνται οι ιερείς και η τυχόν ύπαρξη «συναίνεσης»!» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Accept LGBTI Κύπρου.

Eυχαριστούμε ιδιαίτερα τον βουλευτή Giorgos Koukoumas και το ΑΚΕΛ για την κατάθεση της πρότασης νόμου αλλά και τους βουλευτές όλων των κομμάτων που από την αρχή δεν δέχτηκαν «παραθυράκια» στον νόμο. Σας ευχαριστούμε κι όλους εσάς που σταθήκατε στο πλάι μας! Συνεχίζουμε δυνατά!Επόμενος στόχος: Πολιτικός γάμος/Τεκνοθεσία και Νομική Αναγνώριση Ταυτότητας Φύλου».

Ενώ επίσης και για τον διορισμό σύμβουλου του Προέδρου της Δημοκρατίας για θέματα ισότητας και πολυπολιτισμού, καθώς και επιχορήγηση ύψους €10,000 των εκδηλώσεων υπερηφάνειας από την Κυβέρνηση, που ανακοίνωσε ο Υπουργός Μεταφορών, Αλέξης Βαφεάδης.

Ο Υπουργός μίλησε στο πλαίσιο της φετινής πορείας υπερηφάνειας που πραγματοποιήθηκε, στο κέντρο της Λευκωσίας.

Η φετινή πορεία πραγματοποιείται κάτω από το σύνθημα «Με αλληλεγγύη θριαμβεύουμε».

Κάπου εκεί όμως, η ομάδα που έχει αποφασίσει πως a priori εκπροσωπεί μια μερίδα συνανθρώπων μας, για άλλη μια φορά επιλέγει να προκαλέσει την πίστη εκατομμυρίων ανθρώπων καταργώντας κάθε έννοια σεβασμού, αυτό δηλαδή που υποτίθεται ότι υπερασπίζετε…

primenews.press