02/12/2023
Κύπρος
Κοινωνία

Επεισοδιακή σύλληψη 44χρονου: Δεν έδινε δείγμα για άλκοτεστ – Επιτέθηκε και έβριζε Αστυνομικούς

Στη σύλληψη 44χρονου από τη Ρουμανία προέβησαν μέλη του Αστυνομικού σταθμού Παραλιμνίου το βράδυ του Σαββάτου.

Συγκεκριμένα, το Σάββατο, μέλη του αστυνομικού σταθμού Παραλιμνιου γύρω στις 23:00 ανταποκρίθηκαν σε καταγγελία η οποία αφορούσε ανησυχία που προκαλούσε άγνωστο πρόσωπο το οποιο βρισκόταν μέσα σε ακινητοποιημένο αυτοκινητο στο Παραλιμνι.

Με την άφιξη των μελών της αστυνομίας εντόπισαν το αναφερόμενο όχημα το οποιο ηταν ακινητοποιημένο, με τα φώτα πορείας αναμμένα και στην θέση του οδηγού καθόταν 44 χρονος απο την Ρουμανία. Ο τόπος διαμονής του ηταν άγνωστος και ηταν εμφανες οτι αυτός ηταν περιπλανώμενος και η παρούσια του στο μέρος ηταν για ταραχοποιο σκοπό.

Επισης, διαπιστώθηκε οτι αυτός τελούσε υπό την επήρεια αλκοόλ και έλεγε διάφορες ασυναρτησίες. Του ζητήθηκε να υποβληθεί σε προκαταρκτικό έλεγχο αλκοόλης με αποτέλεσμα ο 44 χρονος να εξέλθει του οχήματος του και να αρχίσει να φωνάζει αρνούμενος να υποβληθεί σε έλεγχο προκαλώντας ανησυχία και διασάλευση της ειρήνης.

Αμέσως συνελήφθηκε για τα αυτόφωρα της μέθης, ανησυχίας, διασάλευσης της ειρήνης, άρνησης παροχής δείγματος για προκαταρκτική εξέταση αλκοόλης και του αδικήματος αλήτες και περιπλανώμενοι.

Κατα την συλληψη αυτός προέβαλε αντίσταση και επιτέθηκε σε αστυνομικό σπρώχνοντας τον αρχικά με τα χέρια του στο στήθος και ακολούθως τραβώντας του τα χέρια του για να αποφύγει την συλληψη.

Αφού επιτεύχθηκε η σύλληψη του με την χρήση της ανάλογης βίας, αυτός άρχισε να εξυβρίζει και να απειλεί τους αστυνομικούς με αποτέλεσμα να συλληφθεί και για τα αδικήματα της δημόσιας εξύβρισης και απειλής.

Ο αστυνομικός σταθμός Παραλιμνιου διερευνά.

omegalive.com.cy