09/12/2023
Κύπρος
Κοινωνία

Έτσι μπορούμε να βοηθήσουμε τον Φίλιππο που δίνει μάχη με τη λευχαιμία

Μεγάλη κινητοποίηση υπάρχει για παροχή βοήθειας στον Φίλιππο Αθηνοδώρου, ο οποίος σε ηλικία 30 ετών βρίσκεται για δεύτερη φορά αντιμέτωπος με τη λευχαιμία. 

Ο κόσμος μπορεί να βοηθήσει τον Φίλιππο μέσα από τη συμμετοχή του στις δειγματοληψίες που γίνονται, με στόχο την εξεύρεση συμβατού δότη μυελού των οστών. 

Έχουν ανακοινωθεί δειγματοληψίες για σήμερα σε Λεμεσό και Λευκωσία, καθώς και για αύριο, από την Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο «Ύστερα ήρθε η άνοιξη» και το Καραϊσκάκειο Ίδρυμα. 

Δείτε τις πληροφορίες

Τα σημεία για σήμερα Τρίτη

Η ανακοίνωση για την αυριανή δειγματοληψία

Η Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή (ΚΟΕ), θα διενεργήσει δειγματοληψία εθελοντών δοτών σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο «Ύστερα ήρθε η άνοιξη» και το Καραϊσκάκειο Ίδρυμα, για εξεύρεση συμβατού δότη για τον νεαρό φίλο και πατέρα Φίλιππο Αθηνοδώρου. 

Εθελοντές δότες μυελού των οστών μπορν να γίνουν άτομα ηλικίαούς 18-45 ετών.

Η δειγματοληψία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 20 Απριλίου 2022, μεταξύ των ωρών 10.00-13.00 στην αίθουσα «Ευ Αγωνίζεσθε» του Ολυμπιακού Μεγάρου. 

Η Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή, προτρέπει όσους συμπολίτες μας το επιθυμούν, να συμμετάσχουν στην δειγματοληψία. 

Αυτό άλλωστε υπαγορεύουν οι ανθρωπιστικές αξίες που προτάσσει ο Ολυμπισμός και τον οποίο αφοσιωμένα υπηρετούμε. 

Μια στιγμή για τον καθένα σας, με λίγο σάλιο σε μια μπατονέτα, μπορεί να σώσει μια ζωή σ’ ένα άτομο με αιματολογικό καρκίνο.

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την βοήθεια και την συμπαράσταση.

Για πληροφορίες στα τηλέφωνα 22449880 και 99523904.

omegalive.com.cy