30/05/2024
Κύπρος
Lifestyle

Η Άννα Βίσση στη Λεμεσό στις 22 Ιουλίου

Το City of Dreams Mediterranean, ο νέος προορισμός αναψυχής και ψυχαγωγίας της Ανατολικής Μεσογείου, παρουσιάζει τη βασίλισσα της Ελληνικής μουσικής Άννα Βίσση, για μια μοναδική εμφάνιση, στις 22 Ιουλίου 2023.

Έτοιμη να προσφέρει στο κοινό μια ακόμα αξέχαστη συναυλία, η αγαπημένη ερμηνεύτρια θα ανεβεί στη σκηνή του Event Lawn το Σάββατο 22 Ιουλίου στις 9:00 μμ. Υπενθυμίζεται ότι το πολυθεματικό θέρετρο θα ανοίξει τις πύλες του για το ευρύ κοινό στις 10 Ιουλίου.

Συμπληρώνοντας φέτος 50 χρόνια λαμπρής καριέρας, η Άννα Βίσση είναι μια από τις πιο επιτυχημένες και δημοφιλείς τραγουδίστριες σε Ελλάδα και Κύπρο. Βρίσκεται ανάμεσα στους καλλιτέχνες του ελληνικού πενταγράμμου με τις μεγαλύτερες επιτυχίες όλων των εποχών, ξεπερνώντας τις 10 εκατομμύρια πωλήσεις δίσκων παγκοσμίως.

Έχει δώσει συναυλίες σε Ευρώπη και Αμερική, ενώ έχει εκπροσωπήσει τόσο την Κύπρο όσο και την Ελλάδα στον διαγωνισμό της Eurovision. Το Forbes την κατατάσσει ανάμεσα στις πιο ισχυρές και επιδραστικές προσωπικότητες.

Ετοιμαστείτε να ζήσετε ένα αξέχαστο πάρτι με την ανεπανάληπτη Άννα Βίσση.

Η προπώληση εισιτηρίων έχει ξεκινήσει εδώ.

Σε δηλώσεις του ο κ. Grant Johnson, Γενικός Διευθυντής του City of Dreams Mediterranean, ανέφερε: «Είναι μεγάλη μας τιμή που υποδεχόμαστε μια τόσο σπουδαία τραγουδίστρια στο City of Dreams Mediterranean. Στόχος μας είναι να καταστούμε κορυφαίος προορισμός ψυχαγωγίας στην ευρύτερη περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου, προσφέροντας στους επισκέπτες μας μια πληθώρα επιλογών, μέσα από τη διοργάνωση εκδηλώσεων μεγάλης εμβέλειας, όπως συναυλίες με διάσημους καλλιτέχνες από όλο τον κόσμο καθώς και την παροχή εξατομικευμένων εμπειριών που θα ικανοποιούν κάθε ανάγκη και προσδοκία».

Κάθε βδομάδα, το City of Dreams Mediterranean θα φιλοξενεί ξεχωριστές πολιτιστικές και ψυχαγωγικές εκδηλώσεις, παρουσιάζοντας ένα συναρπαστικό line-up καλλιτεχνών τόσο από την Κύπρο όσο και από το εξωτερικό.

Στο πλαίσιο της δέσμευσης της Melco να προσφέρει απαράμιλλη ψυχαγωγία και παγκόσμιας κλάσης εμπειρίες αναψυχής, το City of Dreams Mediterranean στοχεύει να καθιερωθεί ολόχρονος προορισμός ψυχαγωγίας, με ζωντανές συναυλίες, φαντασμαγορικές παραστάσεις, τελετές απονομής βραβείων και φιλοξενία διάσημων DJs και καλλιτεχνών.

Σημειώνεται ότι το θέρετρο αποτελεί επίσης ιδανική επιλογή για πριβέ εκδηλώσεις και πάρτι καθώς και για συναντήσεις με φίλους.