04/12/2023
Κύπρος
Κοινωνία

Η Αρχή Λιμένων Κύπρου στηρίζει την εκδήλωση με θέμα «Θάλασσα 2022»

Η Αρχή Λιμένων Κύπρου στηρίζει την εκδήλωση του Υφυπουργείου Ναυτιλίας και του Δήμου Λεμεσού με θέμα «Θάλασσα 2022» ως μέγας χορηγός της εκδήλωσης.

Το φεστιβάλ «Θάλασσα 2022» διοργανώνεται στο πολυθεματικό πάρκο της επίχωσης (Μόλος) την Παρασκευή και Σάββατο 20 και 21 Μαϊου 2022 και κατά την διάρκεια του το κοινό μπορεί να ζήσει τη θάλασσα και να γνωρίσει τη ναυτιλία σύμφωνα με τις θεματικές των εκδηλώσεων στο πλαίσιο του φεστιβάλ.

Η διήμερη εμπειρία με την θάλασσα αποτελεί ένα πρωτοποριακό τρόπο για την προώθηση των θεμάτων που αφορούν στον ευρύτερο τομέα της ναυτιλίας.

Σε δήλωσή του ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Αρχής Λιμένων Κύπρου Δρ. Αντώνης Στ. Στυλιανού ανέφερε ότι «η ιδιότητα της Κύπρου ως νησί και η σημασία τούτου αναγνωρίζεται από αρχαιοτάτων χρόνων.

Οι τομείς που αφορούν στις θαλάσσιες και τις σχετικές με την θάλασσα δραστηριότητες αποτελούν ένα βασικό πυλώνα της κουλτούρας μας και ως Αρχή Λιμένων Κύπρου στηρίζουμε την προώθηση τούτων, στηρίζοντας και συμμετέχοντας στην ιδιαίτερα σημαντική πρωτοβουλία του Υφυπουργείου Ναυτιλίας που σε συνεργασία με τον Δήμο Λεμεσού καθιστούν θεσμό την διοργάνωση του φεστιβάλ ‘Θάλασσα 2022.’»

Η Αρχή Λιμένων Κύπρου προσκαλεί το κοινό στην πιο πάνω εκδήλωση και εύχεται την επιτυχία των εκδηλώσεων που προσθέτουν στις σχετικές με την θάλασσα ευρύτερες δραστηριότητες και πρωτοβουλίες.