26/02/2024
Κύπρος
Κοινωνία

Ηλικιωμένος προσέγγισε μαθητές δημοτικού στην Λάρνακα – Καταγγελία

Σύμφωνα με το sigmalive.com Το εν λόγω περιστατικό προηγήθηκε της καταγγελίας ότι άγνωστο πρόσωπο επιχείρησε να απαγάγει 8χρονη στη Λάρνακα.

Σύμφωνα με αστυνομικές πληροφορίες, διευθύντρια δημοτικού σχολείου κατήγγειλε ότι τη Δευτέρα (15/5) ηλικιωμένος άντρας πλησίασε την εξωτερική πλευρά του σχολείου και ρώτησε κάποιους μαθητές τα ονόματά τους κατά τη διάρκεια του διαλείμματος.

Ίδια ενημέρωση αναφέρει ότι τα παιδιά δεν απάντησαν και απομακρύνθηκαν. Παρά τις έρευνες τις αστυνομίας, ο ηλικιωμένος δεν έχει εντοπιστεί.

Υπενθυμίζεται ότι σε κινητοποίηση τέθηκαν Αρχές και γονείς στην επαρχία Λάρνακας μετά από περιστατικό με 8χρονο κοριτσάκι που βρισκόταν στο φροντιστήριο για τα ιδιαίτερα του μαθήματα.

Όπως καταγγέλλει ο πατέρας του παιδιού στην κάμερα του ΣΙΓΜΑ, το περιστατικό σημειώθηκε γύρω στις 2 και 30 μετά το μεσημέρι στην περιοχή του Αγίου Φανουρίου, στην Αραδίππου.

«Υπήρχε κάποιος σταθμευμένος με μοτοσικλέτα και με κράνος και είπε στο μωρό κόρη έλα να σε πάρω στη μάνα σου..είπεν μου η μάνα σου να έρτω να σε πιάσω….το μωρό εφοήθηκε είπε μας έμεινε και εκοίταζέν τον παράξενα και έφυγε επήαινε προς τα πάνω για τα επόμενα φροντιστήρια που είχε»

Οι γονείς ενημερώθηκαν για το συμβάν αργά το απόγευμα, όταν επέστρεψε το παιδί στο σπίτι και ανέφερε το περιστατικό.

«Εγώ ενημερώθηκα που το μωρό όταν ετέλειωσεν τα ιδιαίτερά του που το ίδιο το παιδάκι και τούτο εν τούτο που μας λυπεί» 

Ο άγνωστος άνδρας που επιχείρησε να προσεγγίσει το παιδάκι φέρεται να προσπάθησε να το δελεάσει για να τον ακολουθήσει και με άλλους τρόπους, χωρίς  αποτέλεσμα.

Οι γονείς του οκτάχρονου κοριτσιού, την ώρα που ακόμη δεν έχουν συνέλθει από το σοκ, στέλνουν μήνυμα στους υπόλοιπους γονείς.

«Τζαι προχτές έγινε κάτι στο Α’ δημοτικό της Αραδίππου το μήνυμα που θέλω να στείλω στους γονείς είναι ότι πρέπει να έχουν στα παιδιά ένα gps πάνω τους, όχι στη βαλίτσα, ανά πάσα στιγμή δεν ξέρουμε πότε θα μας έπιαν ένα παιδί και αμέσως να το εντοπίζουμε για να μεν γίνεται κάποιο κακό στο μωρό και μετά να το εντοπίζουμε».