30/05/2024
Κύπρος
Κοινωνία

Καταζητούμενο πρόσωπο η αστυνομία ζητάει πληροφορίες για τον Κυριάκο

η φωτογραφία και τα στοιχεία άντρα ηλικίας 50 ετών, ο οποίος καταζητείται σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση απόσπασης χρημάτων με ψευδείς παραστάσεις, δίνει στη δημοσιότητα η Αστυνομία, με σκοπό τη συλλογή πληροφοριών που μπορεί να βοηθήσουν στον εντοπισμό του.

Πρόκειται για τον Κυριάκο Κυριάκου, ημερομηνία γέννησης 24/12/1972, από τη Λεμεσό.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με τον Αστυνομικό Σταθμό Στρουμπιού, στο τηλέφωνο 26-814060 ή με τη Γραμμή του Πολίτη, στον τηλεφωνικό αριθμό 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

Σύμφωνα με καταγγελία που υπέβαλε γυναίκα ηλικίας 83 ετών, κάτοικος χωριού της επαρχίας Πάφου, στις 02 Ιανουαρίου, 2023, μετέβη στην οικία της άγνωστό της πρόσωπο, το οποίο με ψευδείς παραστάσεις απέσπασε από την ίδια χρηματικό ποσό. Από τη διερεύνηση της υπόθεσης προέκυψαν στοιχεία εναντίον του 50χρονου καταζητούμενου υπόπτου, εναντίον του οποίου έχει εκδοθεί δικαστικό ένταλμα σύλληψης, για τους σκοπούς διερεύνησης της υπόθεσης.

TWITTER – FACEBOOK

Σημ.: Φωτογραφία αναζητούμενου προσώπου μπορεί να δημοσιευθεί αποκλειστικά και μόνο για το σκοπό για τον οποίο δίδεται στη δημοσιότητα. Η μετέπειτα δημοσίευση της, δυνατό να αντιβαίνει σε πρόνοιες της νομοθεσίας περί προσωπικών δεδομένων και στους κανόνες της δημοσιογραφικής δεοντολογίας περί σεβασμού της ιδιωτικής ζωής και των προσωπικών δεδομένων.