26/02/2024
Κύπρος
Κύπρος Πρωτοσέλιδα

Κλειστοί δρόμοι προς Τρόοδος στην επαρχία Λεμεσού

Κλειστοί για όλα τα οχήματα είναι γύρω στις 11.00 πριν το μεσημέρι, λόγω χιονόπτωσης και παγετού, οι δρόμοι που οδηγούν στο Τρόοδος, στην επαρχία Λεμεσού, ενώ δρόμοι στα ορεινά της περιοχής Μόρφου, είναι ανοικτοί μόνο για οχήματα εφοδιασμένα με αντιολισθητικές αλυσίδες ή με κίνηση και στους τέσσερις τροχούς.

Κλειστοί είναι συγκεκριμένα οι δρόμοι Πλατρών-Τροόδους, Καρβουνά-Τροόδους και Προδρόμου-Τροόδους, ενώ ανοικτοί για οχήματα εφοδιασμένα με αντιολισθητικές αλυσίδες ή με κίνηση και στους τέσσερις τροχούς είναι οι δρόμοι Pine Wood-Πεδουλά, Πεδουλά-Προδρόμου και Προδρόμου-Πλατρών και Προδρόμου-Λεμύθου. Ολισθηρός λόγω παγετού, ωστόσο ανοικτός για όλα τα οχήματα είναι ο δρόμος Ορκόντα-Κύκκου.

Στο υπόλοιπο οδικό δίκτυο στις αστικές περιοχές, καθώς και στους αυτοκινητοδρόμους δεν παρουσιάζεται οποιοδήποτε ιδιαίτερο πρόβλημα, παρά τις χειμερινές, βροχερές καιρικές συνθήκες που επικρατούν ανά το παγκύπριο. Ενημέρωση για οδικά έργα που διεξάγονται σε διάφορα σημεία ανά το παγκύπριο και που ενδεχομένως να επηρεάζουν την κυκλοφορία ΕΔΩ.

Η Αστυνομία συστήνει προσοχή σε όσους θα διακινούνται στο οδικό δίκτυο, που καλούνται να τηρούν τον κώδικα οδικής κυκλοφορίας και τα σήματα τροχαίας, για αποφυγή οδικών συγκρούσεων.