30/05/2024
Κύπρος
Κοινωνία

Λαμβάνουν μέτρα προστασίας μετά τους πυροβολισμούς σε κινητές κάμερες

Έντονος είναι ο προβληματισμός που επικρατεί στις Αρχές, μετά από τα δύο περιστατικά πυροβολισμών εναντίον κινητών καμερών.

Χθες το απόγευμα, η ηγεσία της Αστυνομίας παρακάθησε σε έκτακτη σύσκεψη με μέλη της εταιρείας που διενεργεί τους ελέγχους, με απώτερο στόχο τη λήψη μέτρων προστασίας των εργαζομένων. Ωστόσο σύμφωνα και με τα όσα δήλωσε σήμερα το πρωί στο Κρατικό Ραδιόφωνο ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Χρίστος Ανδρέου, οι αποφάσεις που λήφθηκαν για ευνόητους λόγους δεν μπορούν να γνωστοποιηθούν.

Υπενθυμίζεται πως το δεύτερο περιστατικό συνέβη το βράδυ της Δευτέρας (24/10) και συγκεκριμένα η ώρα 9:45, την ώρα που βρισκόταν σταθμευμένη στον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας (Ριζοελιάς) προς Αγία Νάπα. Σύμφωνα με την Αστυνομία, δύο άτομα που επέβαιναν σε μοτοσικλέτα που κινείτο στον αυτοκινητόδρομο, φαίνεται να έριξαν πυροβολισμούς προς την κινητή κάμερα. Οι δύο λειτουργοί της Αστυνομίας , ενώ βρίσκονταν εντός του οχήματος άκουσαν δύο δυνατούς κρότους. Οι επιβάτες της μοτοσικλέτας εγκατέλειψαν το σημείο, χωρίς να σημειωθεί κάποιος τραυματισμός.

Πρόκειται ωστόσο για το δεύτερο περιστατικό μέσα σε διάστημα δύο μόλις εβδομάδων. Μάλιστα από το πρώτο περιστατικό που σημειώθηκε στον αυτοκινητόδρομο Κοκκινοτριμιθιάς – Λευκωσίας, δύο υπάλληλοι τραυματίστηκαν, ευτυχώς ελαφρά.

omegalive.com.cy