21/07/2024
Κύπρος
Κύπρος

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε Επιχειρηματική Αποστολή της Κύπρου, στο Ντουμπάι

Το Υπουργείο Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας (YEEB), σε συνεργασία με το Κυπριακό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο (KEBE) και το Εμπορικό Κέντρο της Κυπριακής Δημοκρατίας στο Ντουμπάι, διοργάνωσαν, στις 10 Μαΐου 2023, Επιχειρηματική Αποστολή στο Ντουμπάι, τα μέλη της οποίας συμμετείχαν με επιτυχία σε επιχειρηματικό φόρουμ και εκδήλωση δικτύωσης.

Στην Αποστολή, της οποίας επικεφαλής ήταν ο Πρόεδρος του ΚΕΒΕ, συμμετείχε αντιπροσωπεία αποτελούμενη από περίπου 20 κυπριακές εταιρείες και επιχειρηματίες από διάφορους τομείς υπηρεσιών, όπως της τεχνολογίας και της πληροφορικής, δικηγορικά, ελεγκτικά και κτηματομεσιτικά γραφεία, χρηματοπιστωτικές υπηρεσίες, εταιρείες της εφοδιαστικής αλυσίδας κ.τ.λ.

Κατά τη διάρκεια του Φόρουμ, οι κυπριακές εταιρείες είχαν την ευκαιρία να παρουσιάσουν τον τομέα δραστηριοποίησής τους σε μεγάλο αριθμό εταιρειών από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα (ΗΑΕ). Ακολούθως, στο πλαίσιο της εκδήλωσης δικτύωσης πραγματοποίησαν στοχευμένες συναντήσεις με εκπροσώπους ενδιαφερόμενων εταιρειών των ΗΑΕ, για να συζητήσουν την ανάπτυξη πιθανών συνεργασιών.

Η διοργάνωση της Επιχειρηματικής Αποστολής στο Ντουμπάι εντάσσεται στο πλαίσιο της γενικότερης προσπάθειας του ΥΕΕΒ για ανάδειξη της Κύπρου ως περιφερειακού και διεθνούς επιχειρηματικού κέντρου.