20/07/2024
Κύπρος
Κοινωνία

Μεγάλη ποσότητα κάνναβης εντόπισε και κατάσχεσε χθες η Αστυνομία στη Λεμεσό

Σχετικά, μέλη της ΥΚΑΝ προχώρησαν στη σύλληψη τριών προσώπων, για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 4μ.μ. χθες, κατά τη διάρκεια επιχείρησης της ΥΚΑΝ, εντοπίστηκε 25χρονος κάτοικος Λεμεσού, να βρίσκεται σε ανοιχτό χώρο στην επαρχία Λεμεσού. Λίγα λεπτά αργότερα, τον 25χρονο προσέγγισε αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν δύο πρόσωπα. Ο 25χρονος θεάθηκε να πλησιάζει το όχημα και να παραδίδει στον συνοδηγό μια πλαστική σακούλα.

Ακολούθως, το όχημα αναχώρησε από τη σκηνή, για να ανακοπεί στη συνέχεια από τα μέλη της ΥΚΑΝ για έλεγχο. Όπως διαπιστώθηκε οδηγός του οχήματος ήταν 30χρονος κάτοικος Λεμεσού, ενώ στη θέση του συνοδηγού βρισκόταν 28χρονος επίσης κάτοικος Λεμεσού.

Κατά τη διάρκεια έρευνας που ακολούθησε εντοπίστηκε εντός του οχήματος, η πιο πάνω πλαστική σακούλα, εντός της οποίας εντοπίστηκε και κατασχέθηκε ποσότητα κάνναβης, βάρους ενός κιλού περίπου. Από περεταίρω έρευνα, εντός του οχήματος εντοπίστηκαν επίσης και κατασχέθηκαν δεύτερη συσκευασία που περιείχε ποσότητα κάνναβης, επίσης βάρους ενός κιλού, ποσότητα κοκαΐνης βάρους 19 γραμμαρίων, ποσότητα ρητίνης κάνναβης βάρους ενός γραμμαρίου, μια ζυγαριά ακριβείας και πέντε κινητά τηλέφωνα.

Λίγη ώρα αργότερα, ο 25χρονος εντοπίστηκε σε υποστατικό στην επαρχία Λεμεσού. Σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία και το αυτοκίνητό του, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν δύο κινητά τηλέφωνα και 61 κάψουλες, οι οποίες πιστεύεται ότι πρόκειται για αναβολικές ουσίες.

Εναντίον του 28χρονου, του 30χρονου και του 25χρονου εκδόθηκαν δικαστικά εντάλματα σύλληψης, δυνάμει των οποίων συνελήφθησαν και τέθηκαν υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Η ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Λεμεσού) διερευνά την υπόθεση.