21/07/2024
Κύπρος
Κύπρος Πρωτοσέλιδα

Ο Σκλαβενίτης εξαγοράζει τις Υπεραγορές Παπαντωνίου

Η ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ Κύπρου ανακοίνωσε την ενσωμάτωση των Υπεραγορών Papantoniou Supermarkets στο δίκτυό της, μέσω μιας νέας συμφωνίας με την οικογένεια Παπαντωνίου. Με αυτήν την κίνηση, η ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ Κύπρου θα αυξήσει τον αριθμό των καταστημάτων της σε 27, ενισχύοντας την παρουσία της στην αγορά και υποστηρίζοντας τη δέσμευσή της για ανάπτυξη στο λιανεμπόριο. Η συμφωνία δείχνει την εμπιστοσύνη της εταιρείας στις δυνατότητες της κυπριακής οικονομίας.

Με την ένταξη των νέων καταστημάτων, περισσότεροι καταναλωτές θα έχουν πρόσβαση σε μια ευρεία γκάμα προϊόντων υψηλής ποιότητας σε ανταγωνιστικές τιμές, ενώ η εξυπηρέτηση θα παραμείνει κορυφαίου επιπέδου. Σημαντικό είναι ότι θα διατηρηθούν όλες οι 769 θέσεις εργασίας στα νέα καταστήματα. Η συμφωνία αναμένει έγκριση από την Επιτροπή Ανταγωνισμού και προβλέπεται να ολοκληρωθεί μέσα στους επόμενους μήνες.

Η ανακοίνωση του ομίλου εταιρειών Παπαντωνίου

Σχετική ανακοίνωση εξέδωσε και ο όμιλος εταιρείων Παπαντωνίου, στην οποία αναφέρει τα εξής:

Ο Όμιλος Παπαντωνίου ανακοινώνει την σύναψη συμφωνίας με την εταιρεία ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ Κύπρου για την ένταξη των υπεραγορών ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ στην οικογένεια των υπεραγορών ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ, με τις οποίες μοιραζόμαστε το ίδιο όραμα και αξίες.

Πεποίθηση μας είναι ότι αυτή η συνεργασία θα αποτελέσει την ιδανική συνέχεια των υπεραγορών μας.

Επιδίωξη μας ήταν να φτάσουμε σε μια συμφωνία που ικανοποιεί και τα δυο μέρη, και διασφαλίζει ένα δυναμικό και πετυχημένο μέλλον και συνέχεια στις υπεραγορές, τους πελάτες, συνεργάτες αλλά και τους εργαζομένους μας.

Κοινός στόχος της συνεργασίας παραμένει η προσφορά υψηλής ποιότητας προϊόντων στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς και η παροχή εξαιρετικής καταναλωτικής και ανθρωποκεντρικής εμπειρίας.

Η νέα εποχή θα ωφελήσει πολλαπλά τους καταναλωτές, τους εργαζόμενους, καθώς και το σύνολο της κυπριακής αγοράς και οικονομίας.

Η συμφωνία τελεί υπό τις συνήθεις προϋποθέσεις για τέτοιου είδους συναλλαγές και υπό την έγκριση της Επιτροπής Ανταγωνισμού και αναμένεται η διαδικασία να ολοκληρωθεί εντός των επόμενων μηνών.

Η εταιρεία PricewaterhouseCoopers Ltd ενήργησε ως χρηματοοικονομικός σύμβουλος του Ομίλου Παπαντωνίου για τη συμφωνία.

Η Δικηγορική Εταιρεία Ανδρέας Σ. Αγγελίδης δ.ε.π.ε. με επικεφαλή το Δικηγόρο Σίμο Α. Αγγελίδη ενήργησαν ως νομικοί σύμβουλοι και Δικηγόροι του Ομίλου Παπαντωνίου για τη Συμφωνία.

strategist.cy