21/07/2024
Κύπρος
Κοινωνία

Ολονύκτιες εργασίες στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας-Λεμεσού, μέχρι την ερχόμενη Παρασκευή

Κλειστό τμήμα του αυτοκινητοδρόμου στην κατεύθυνση προς Λεμεσό

Ολονύκτιες εργασίες στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας-Λεμεσού, θα διεξάγονται από απόψε Δευτέρα, μέχρι και το πρωί της ερχόμενης Παρασκευής, με την Αστυνομία να συστήνει ιδιαίτερη προσοχή στους διερχόμενους οδηγούς οχημάτων. Κατά τη διάρκεια των εργασιών, τμήμα του αυτοκινητόδρομου στην κατεύθυνση προς Λεμεσό θα είναι κλειστό και η κυκλοφορία θα διοχετεύεται μέσω της μίας λωρίδας του αυτοκινητοδρόμου, στην κατεύθυνση προς Λευκωσία.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Τμήματος Δημοσίων Έργων, οι εργασίες θα διεξάγονται στο τμήμα του αυτοκινητόδρομου από Ζύγι μέχρι Μουτταγιάκα, από τη Δευτέρα, 01η Ιουλίου, μέχρι την Πέμπτη, 04 Ιουλίου, από τις 9.00 το βράδυ μέχρι και τις 6.00 το πρωί της επόμενης μέρας. Κατά τη διάρκεια των εργασιών θα κλείνουν τμηματικά και οι δύο λωρίδες του αυτοκινητοδρόμου στην κατεύθυνση από Λευκωσία προς Λεμεσό, σε μήκος τριών χιλιομέτρων περίπου. Η κυκλοφορία θα διοχετεύεται στην αντίθετη κατεύθυνση, η οποία θα λειτουργεί με αμφίδρομη κίνηση. Οι εργασίες θα διεξάγονται για τοπικές επιδιορθώσεις του οδοστρώματος.

Η Αστυνομία συστήνει προσοχή στους διερχόμενους οδηγούς οχημάτων, που καλούνται να κινούνται με ασφαλή, χαμηλή ταχύτητα, να διατηρούν απόσταση ασφαλείας από προπορευόμενα οχήματα, και να συμμορφώνονται με την προσωρινή οδική σήμανση στην περιοχή των οδικών έργων.