03/12/2023
Κύπρος
Ελλάδα Κύπρος

Πάφος – Αθήνα με δύο εβδομαδιαίες πτήσεις της Aegean

Από τις 25 Ιουλίου 2022, η Πάφος θα συνδέεται με την Αθήνα με δύο εβδομαδιαίες πτήσεις της Aegean Airlines, εξέλιξη την οποία καλωσορίζει η Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Περιφέρειας (ΕΤΑΠ) Πάφου. Οι πτήσεις θα πραγματοποιούνται μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2022.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΤΑΠ Πάφου, στις 6 Απριλίου πραγματοποιήθηκε συνάντηση μεταξύ της Διεύθυνσης της ΕΤΑΠ και στελεχών του Τμήματος πωλήσεων της Aegean Κύπρου, ενόψει της παρουσίας της Aegean στην Πάφο για εκτέλεση συγκεκριμένου αριθμού πτήσεων.

«Η Aegean, όπως έχει εξαγγείλει, στο πλαίσιο της διαρκούς παρουσίας της στην Κύπρο, επενδύει στην επέκταση του δικτύου της και διευρύνει την δραστηριότητάς της, προσθέτοντας το δρομολόγιο Πάφος – Αθήνα. Συγκεκριμένα, από τις 25 Ιουλίου 2022, η Πάφος θα συνδέεται με την Αθήνα με δύο εβδομαδιαίες πτήσεις προσφέροντας με αυτόν τον τρόπο αυξημένη προσβασιμότητα στο εσωτερικό αλλά και στο εξωτερικό δίκτυο της Aegean Airlines» αναφέρεται.

H ΕΤΑΠ καλωσορίζει τις πτήσεις και ευελπιστεί ότι στο άμεσο μέλλον η Aegean θα επανεξετάσει το ενδεχόμενο παρουσίας στην Πάφο και έναρξη τακτικού προγράμματος πτήσεων από και προς το διεθνές αεροδρόμιο Πάφου.

Πηγή: ant1.com.cy