30/05/2024
Κύπρος
Κόσμος

Περήφανοι οι Έλληνες: Έπαιξαν ικαριώτικο μέσα στον Λευκό Οίκο – Βίντεο

Για ακόμη μία χρονιά ο Λευκός Οίκος γιόρτασε την 25η Μαρτίου και την Ημέρα της Ελληνικής Ανεξαρτησίας παρουσία του Τζο Μπάιντεν. Ωστόσο, την παράσταση έκλεψε η μπάντα των Ενόπλων Δυνάμεων.

Σε βίντεο που προβλήθηκε στην τηλεόραση της ΕΡΤ, φαίνεται η μπάντα των Ενόπλων Δυνάμεων των ΗΠΑ έξω από την εκδήλωση για την 25η Μαρτίου να παίζει τον Ικαριώτικο. Λίγο πριν ξεκινήσει το τραγούδι ακούγεται κάποιος να φωνάζει «ώπα!» και στη συνέχεια η τραγουδίστρια αρχίζει να τραγουδά με σπασμένα ελληνικά.

Οι ισχυροί δεσμοί φιλίας μεταξύ Ελλάδας και ΗΠΑ, ο αλληλοσεβασμός και η κοινή πίστη των δύο χωρών στο ανώτατο ιδανικό της Δημοκρατίας, μνημονεύτηκαν εμφατικά από τον Αμερικανό πρόεδρο Τζο Μπάιντεν, οικοδεσπότη στην γιορτή για την επέτειο της Ελληνικής Ανεξαρτησίας το απόγευμα της Πέμπτης στον Λευκό Οίκο.
Παρουσία γνωστών Ελληνοαμερικανών και φίλων της Ελλάδας από τον πολιτικό, επιχειρηματικό αλλά και καλλιτεχνικό χώρο, πραγματοποιήθηκε, η καθιερωμένη δεξίωση του Λευκού Οίκου για την επέτειο της Ελληνικής Ανεξαρτησίας.

crash.gr

Πηγή Βίντεο: megatv.com