04/12/2023
Κύπρος
Κοινωνία

Σε διαθεσιμότητα ο οδηγός ασθενοφόρου που εντοπίστηκε θετικός σε νάρκοτεστ στη Λεμεσό (Βίντεο)

«Ως ΟΚΥπΥ, δε θα δείξουμε καμία ανοχή σε τέτοια φαινόμενα και θα συνεργαστούμε πλήρως με την Αστυνομία», δήλωσε στη μεσημβρινή εκπομπή του Omega «Ενημέρωση Τώρα» ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΟΚΥπΥ, Χαράλαμπος Χαριλάου, αναφορικά με τον εντοπισμό οδηγού ασθενοφόρου θετικού σε νάρκοτεστ.

«Λάβαμε επίσημη ενημέρωση πριν από λίγο από το τμήμα τροχαίας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λεμεσού. Ο συγκεκριμένος λειτουργός θα απομακρυνθεί άμεσα από το καθήκον, δηλαδή θα τεθεί σε διαθεσιμότητα μέχρι την ολοκλήρωση της έρευνας. Εάν με το πέρας των ερευνών κατηγορηθεί, τότε η αρμόδια αρχή θα διατάξει να παραμείνει σε διαθεσιμότητα μέχρι την ολοκλήρωση της ποινικής διαδικασίας», εξήγησε ο κ. Χαριλάου.

Υπενθυμίζεται πως το αυτοκίνητο του 33χρονου ανακόπηκε χθες γύρω στις 7 το απόγευμα στην Οδό Γιάννου Κρανιδιώτη, από μέλη της Μονάδας Μοτοσικλετιστών της Τροχαίας Λεμεσού.

Οι αστυνομικοί υποπτεύθηκαν πιθανή χρήση ναρκωτικών, εξαιτίας της κατάστασης στην οποία βρισκόταν ο οδηγός. Τότε τον υπέβαλαν σε νάρκοτεστ, το οποίο ήταν θετικό σε κοκαΐνη και κάνναβη.

Την χρήση ναρκωτικών παραδέχθηκε και ο ίδιος. Όπως διαπιστώθηκε, προτού εντοπιστεί ήταν καθήκον και μόλις είχε σχολάσει.

omegalive.com.cy