20/07/2024
Κύπρος
Κοινωνία

Σύλληψη 24χρονου για υπόθεση ληστείας και παράνομης κατοχής περιουσίας στη Λάρνακα

Στη σύλληψη 24χρονου, προχώρησε τα ξημερώματα η Αστυνομία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση ληστείας και παράνομης κατοχής περιουσίας, που διαπράχθηκε λίγη ώρα νωρίτερα στη Λάρνακα.


Η διερεύνηση της υπόθεσης άρχισε μετά από καταγγελία 21χρονου κάτοικου Λάρνακας, ότι έπεσε θύμα ληστείας. Όπως κατήγγειλε ο παραπονούμενος, γύρω στη 1.20π.μ. σήμερα, ενώ περπατούσε σε δρόμο της Λάρνακας, τον πλησίασε άγνωστός του άνδρας, ο οποίος πρόταξε εναντίον του μαχαίρι και το έκλεψε του κινητό του τηλέφωνο και ένα χαρτονόμισμα των €20. Σύμφωνα με τον 21χρονο, ο δράστης φέρεται να ζήτησε το ποσό των €20, για να του επιστρέψει το τηλέφωνό του, ωστόσο ο παραπονούμενος τράπηκε σε φυγή τρέχοντας.


Μετά την καταγγελία του 21χρονου, μέλη της Αστυνομίας, που βρίσκονταν σε μηχανοκίνητη περιπολία, στην περιοχή όπου διαπράχθηκε η ληστεία, εντόπισαν άνδρα ο οποίος ομοίαζε στην περιγραφή, που έδωσε ο 21χρονος για του δράστη. Οι αστυνομικοί κινήθηκαν προς τον άγνωστο άνδρα, ο οποίος προσπάθησε να διαφύγει τρέχοντας. Τα μέλη της Αστυνομίας, τον ακολούθησαν και κατάφεραν να τον ανακόψουν σε κοντινή απόσταση.


Όπως διαπιστώθηκε, πρόκειται για 24χρονο, στην κατοχή του οποίου εντοπίστηκαν μετά από έλεγχο, ένα μαχαίρι, ένα κινητό τηλέφωνο (ίδιας μάρκας και μοντέλου, με αυτό που κλάπηκε από τον 21χρονο) και αριθμός τραπεζικών καρτών, εκδομένες σε διάφορα πρόσωπα.


Ο 24χρονος συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.


Το ΤΑΕ Λάρνακας διερευνά την υπόθεση.