26/02/2024
Κύπρος
Κοινωνία

Σύλληψη 32χρονου με πάνω από 1 κιλό κάνναβης

Ποσότητα πέραν του ενός κιλού κάνναβης και μικρή ποσότητα κοκαΐνης εντόπισε και κατάσχεσε χθες η Αστυνομία, στο πλαίσιο επιχείρησης, στη Λευκωσία. Για διευκόλυνση των ανακρίσεων, μέλη της ΥΚΑΝ, προχώρησαν στη σύλληψη 32χρονου κάτοικου Λευκωσίας.


Στο πλαίσιο της επιχείρησης, μέλη της Αστυνομίας ανέκοψαν χθες για έλεγχο, αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 32χρονος, σε δρόμο στη Λευκωσία. Κατά την έρευνα που διενεργήθηκε στο όχημα, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητα κάνναβης, βάρους 30 γραμμαρίων περίπου, ποσότητα κοκαΐνης, μεικτού βάρους 10 γραμμαρίων και μια ζυγαριά ακριβείας.


Ακολούθησε έρευνα στην οικία του 32χρονου, όπου εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητα κάνναβης, μεικτού βάρους ενός κιλού και 30 γραμμαρίων, ποσότητα κοκαΐνης, μεικτού βάρους 55 γραμμαρίων, χρηματικό ποσό ύψους €3015 και αριθμός καινούργιων κινητών τηλεφώνων.


Ο 32χρονος συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, ενώ σήμερα αναμένεται να παρουσιαστεί ενώπιον Δικαστηρίου για έκδοση διατάγματος κράτησης του.