21/07/2024
Κύπρος
Τοπική Αυτοδιοίκηση

Την δυσαρέσκεια του εκφράζει ο Κοινοτάρχης Τραχωνίου Κ. Χριστοδούλου για παρεμβάσεις του Δήμου Ύψωνα σχετικά με τις εκδηλώσεις της 25ης Μαρτίου

Ακολουθεί αυτούσια η ανακοίνωση

Αγαπητοί συμπολίτες,

Μετά λύπης μου αναγκάζομαι να γράψω αυτό το άρθρο στη σελίδα του ΚΣ, πρέπει όμως να ενημερωθείτε σχετικά με ένα πολύ σοβαρό θέμα το οποίο δημιουργήθηκε στις 12/3/2024, από παρέμβαση με επιστολή του Δήμου Ύψωνα προς τα σχολεία της Κοινότητας μας.

Η συγκεκριμένη επιστολή αφορούσε την επέτειο της 25ης Μαρτίου, και καλούσε τα σχολεία της Κοινότητας μας να συμμετάσχουν στην εκδήλωση που θα διοργανώσει ο Δήμος Ύψωνα στον Ύψωνα.

Αυτή η κίνηση από τον Δήμο Ύψωνα, είναι ανέντιμη και απαξιωτική στο δικό μου πρόσωπο και στα υπόλοιπα μέλη του ΚΣ, τη στιγμή που γνωρίζουν πολύ καλά ότι το ΚΣ είναι διοργανωτής σε όλες τις εθνικές επετείους , με λαμπαδηφορίες, εωθινά, έπαρση σημαίας, δοξολογίες και την καθιερωμένη παρέλαση στην κοινότητα μας.

Θα μπορούσαν κάλλιστα να συζητήσουν το θέμα εκ των προτέρων, με το ΚΣ, και όχι να ενεργούν με αυτό το τρόπο. Πραγματικά με θλίβει ο τρόπος σκέψης και η ενέργεια τους.

Ποιος άραγε ο σκοπός τους; Ήταν για να τορπιλίσουν και να δημιουργήσουν πρόβλημα στις δικές μας εκδηλώσεις; Αυτό το αφήνω στη δική σας σκέψη και προβληματισμό.

Κυριάκος Χριστοδούλου
Πρόεδρος ΚΣ Τραχωνίου