21/07/2024
Κύπρος
Κοινωνία

Βρήκαν καμένο σκυλάκι μέσα σε σακούλα σκουπιδιών

Ένα αποτρόπαιο περιστατικό σημειώθηκε στην επαρχία Λάρνακας, καθώς άγνωστος έκαψε σκυλάκι και το πέταξε σε σακούλα σκουπιδιών.

Για το φρικτό περιστατικό εξέδωσε ανακοίνωση το Κόμμα για τα Zώα.

Αυτούσια η ανακοίνωση:

Το Κόμμα για τα ζώα Κύπρου ενημερώθηκε άμεσα και για ακόμα μία φορά γινόμαστε μάρτυρες τέτοιων εγκληματικών και βάρβαρων ενεργειών ενάντια στα αθώα τα ζώα. Έκαψαν μικρό ζωάκι (πιθανολογείτε ότι είναι μικρό σκυλάκι). Πολίτης βρήκε μία σακούλα σκουπιδιών έξω από κτηνιατρική κλινική μέσα στην οποία ήταν το καμένο ζωάκι, περιοχή επαρχίας Λάρνακας.

Αυτές τις άγιες μέρες (αλλά και τις οποιεσδήποτε άλλες μέρες) δυστυχώς οι κακούργοι και ανεγκέφαλοι κυκλοφορούν ανάμεσα μας. Σήμερα έριξαν στην πυρά ένα αθώο ζωάκι, αύριο πιθανόν να ένα ένας άνθρωπος ένα αθώο παιδάκι. Γιατί άραγε αυτή η συμπεριφορά;

Το Κόμμα για τα ζώα Κύπρου καταδικάζει τέτοιες συμπεριφορές και θα στέκεται πάντα αρωγός και συμπαραστάτης στο να υπερασπίζεται τα δικαιώματα όλων των ζώων, των αθώων που σε τίποτα δεν έφταιξαν.

Κρίμα και πάλι κρίμα να γινόμαστε μάρτυρες σε αυτή την κατάσταση. Ευελπιστούμε ότι η αστυνομία με τις έρευνες που έχουν ήδη αρχίσει να βρει τους ένοχους τέτοιων ακατονόμαστων πράξεων και δικαστούν με ότι προβλέπει η νομοθεσία της χώρας μας. Θα κρατούμε το κοινό (όπως κάνουμε πάντα) ενήμερο για όλες τις εξελίξεις.

Πηγή: sigmalive.com