23/06/2024
Κύπρος
Κύπρος Πρωτοσέλιδα

Βρήκε στο κινητό του γιου της χυδαία μηνύματα από τον καθηγητή – Τι λέει το Υπ. Παιδείας για το τι έκανε στα σχολεία (Βίντεο)

Στο κελί για 8 ημέρες θα παραμείνει ο εκπαιδευτικός ο οποίος τελεί υπό κράτηση για κατοχή ή απόκτηση παιδικής πορνογραφίας, απόπειρα άγρας παιδιών για σεξουαλικούς σκοπούς, σεξουαλική κακοποίησης παιδιού και παρενοχλητική παρακολούθησης.

Πρόκειται για 25χρονο, εκπαιδευτικό, ο οποίος καταγγέλλεται ότι απέστειλε συνομιλίες σεξουαλικού χαρακτήρα στο κινητό τηλέφωνο ανήλικου παιδιού. Όπως ανέφερε στην εκπομπή Ενημέρωση Τώρα ο εκπρόσωπος τύπου της Αστυνομίας, Χρίστος Ανδρέου, η ίδια η μητέρα του παιδιού βρήκε στο κινητό του τα μηνύματα που δέχθηκε από τον καθηγητή και αμέσως έσπευσε να προβεί σε καταγγελία στην Αστυνομία.

«Αδιόριστος ο καθηγητής»

Ο Διευθυντής της Μέσης Εκπαίδευσης, Κυπριανός Λούης ανέφερε πως ο εκπαιδευτικός είναι αδιόριστος. «Απασχολήθηκε για μικρό χρονικό διάστημα σε πρόγραμμα του Υπουργείου Παιδείας με λευκό ποινικό μητρώο άρα αυτή τη στιγμή δεν είναι στον χώρο της εκπαίδευσης από τον περασμένο μήνα», σημείωσε.

omegalive.com.cy