30/05/2024
Κύπρος
Τοπική Αυτοδιοίκηση

ΥΨΩΝΑΣ – ΒΙΝΤΕΟ: Αφαίρεσαν και κατέστρεψαν πανό υποψήφιου Αντιδημάρχου – «Το πιο τραγικό, αφήκαν μου φάκελο για να ψηφίσω άλλον»

Ότι αφαίρεσαν και κατέστρεψαν πανό της προεκλογικής του εκστρατείας καταγγέλλει μέσω ανάρτησης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο υποψήφιος για τη θέση του Αντιδημάρχου Ύψωνα, Κλεάνθης Καραμανίδης.

Σε βίντεο που αναρτήθηκε στον προσωπικό του λογαριασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αναφέρει τα εξής:

«Ο Ύψωνας τις τελευταίες 25 μέρες εγέμωσε πανό. Αποφάσισα κι εγώ μόλις πριν δύο μέρες να βάλω πανό. Κάποια καλά παιδιά, προφανώς δασκαλεμένα με οδηγίες που κάποιους που τους ενόχλησε ότι έβαλα κι εγώ πανό κι ενομίζαν ότι θα επαίζαν μόνοι τους, εκαταστρέψαν μου τα και εφκάλαν μου τα σε πολλούς τόπους. Το πιο τραγικό, είναι ότι αφήκαν μου και ένα φάκελο που μέσα είχε προτροπή που τα καλά παιδιά τούτα να ψηφίσω άλλον ή άλλην ανθυποψήφια μου. Έχει αρκετές κάμερες που δείχνουν και τα πρόσωπα και τα σώματα και το αυτοκινητάκι σας το άσπρο, σε λίγο θα πάω για κατάθεση στην Αστυνομία».

Όπως σημειώνει ο κ. Καραμανίδης στο βίντεο, «οι τακτικές του παρελθόντος δεν θα περάσουν! Αν νομίζετε πως με το να μου κλέψετε όλα τα πανό θα κερδίσετε τις εκλογές, είστε γελασμένοι! Ο κόσμος θα σας δώσει το μήνυμα στις 9 του Ιούνη!».

omegalive.com.cy