21/09/2024
Κύπρος
Κοινωνία

OfficeSteps ένα νέος εργασιακός χώρος στο κέντρο της πόλης

Οι εργασιακές συνθήκες της νέας εποχής, ωθούν όλο και περισσότερους επαγγελματίες να αναζητήσουν ένα πλήρως εξοπλισμένο επαγγελματικό χώρο με ευέλικτες λύσεις, οι οποίες ανταποκρίνονται στην τεχνολογική υπεροχή, εγκαταστάσεις οι οποίες εμπνέουν και αυξάνουν την παραγωγικότητα αυτό είναι το νέο υπερσύγχρονο, διακοσμημένο γραφείο στην Ρήγα Φεραίου, στο κέντρο της πόλης πλησίον του κυκλικού κόμβου Αγίου Νικολάου.

Τα γραφεία της OfficeSteps είναι ένας πολυδιάστατος και άνετος χώρος, που προσφέρει ευέλικτες λύσεις σε ελεύθερους επαγγελματίες και εταιρίες. Κυρίως όμως, δημιουργήσαμε το OfficeSteps, ώστε να προσφέρουμε ένα δημιουργικό και ευχάριστο περιβάλλον επιχειρηματικής λειτουργίας και ανάπτυξης, που βασίζεται την ανταλλαγή γνώσης και ευνοεί τις επιχειρηματικές συνέργειες.

Όπως μας τόνισε ο ιδιοκτήτης της εταιρείας OfficeSteps Νίκος Μιχαηλίδης όλα μας τα γραφεία έχουν ήδη ενοικιαστεί σε παγκόσμιους κολοσσούς ενώ το επόμενο βήμα της εταιρείας είναι η επέκταση και σε άλλες πόλεις στην Κύπρο, όπως σύντομα θα ανακοινώσουμε κι άλλες δραστηριότητες του group μας τόσο στη Κύπρο αλλά και στο εξωτερικό.

Για περισσότερες πληροφορίες, officesteps.com 99808862