21/09/2024
Κύπρος
Κοινωνία

Κύπρος: Βλέπουν τον εαυτό τους με μαγιό σε βίντεο που κυκλοφορούν ανεξέλεγκτα στο διαδίκτυο – Καταγγελίες τις τελευταίες ώρες

Σε καταγγελία μέσω του TikTok προχώρησε χθες μια πολίτης η οποία ανέφερε πως άνδρες κυκλοφορούν στις Κυπριακές παραλίες και βιντεοσκοπούν λουόμενες με μπικίνι.

Την ίδια στιγμή, στα ΜΚΔ δημοσιεύουν πολίτες έναν λογαριασμό ο οποίος φαίνεται πως ανεβάζει τέτοιου είδους βίντεο στο Youtube, εκθέτοντας γυναίκες που πηγαίνουν στην παραλία.

Στην Αστυνομία προκύπτουν τα τελευταία 24ωρα καταγγελίες από πολίτες, οι οποίες βλέπουν τον εαυτό τους σε βίντεο που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο και αναφέρουν στην Δύναμη ότι εγείρεται ζήτημα προσωπικών δεδομένων, αφού η καταγραφή έγινε χωρίς τη θέλησή τους και χωρίς να το γνωρίζουν.

Οι καταγγελίες έθεσαν σε κινητοποίηση την Αστυνομική Δύναμη και σύμφωνα με πληροφορίες του OMEGAlive έχουν ενημερωθεί όλα τα επαρχιακά ΤΑΕ και διερευνούν όλες τις καταγγελίες.

Πρέπει σε αυτό το σημείο να σημειωθεί ότι η Αστυνομία προχώρησε πλέον στη διερεύνηση των εν λόγω καταγγελιών, αφού έχουν γίνει με τον πιο επίσημο τρόπο σε αστυνομικά τμήματα από πολίτες, κάτι που δεν προέκυπτε στο πρόσφατο παρελθόν, παρά του ότι φημολογείτο έντονα ότι συμβαίνει το απαράδεκτο αυτό φαινόμενο.

omegalive.com.cy