21/09/2024
Κύπρος
Κοινωνία

Πρεμιέρα φάσσας με κυνηγετικό ατύχημα στην Πάφο

Με τον τραυματισμό 46χρονου Ρουμάνου στο μάτι, σημαδεύτηκε η πρώτη κυνηγετική εξόρμηση για τις φάσσες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ατύχημα σημειώθηκε γύρω στις 6.30 το πρωί και έγινε γνωστό στην Αστυνομία γύρω στις 3 το απόγευμα.

Όπως κατήγγειλε ο 46χρονος με καταγωγή από τη Ρουμανία που διαμένει στο Σκούλι, ενώ κυνηγούσε σε βουνοπλαγιά μεταξύ των χωριών Προδρόμι και Δρούσια άκουσε πυροβολισμό σε πιο ψηλό σημείο και σε απόσταση 60 μέτρων από εκεί που στεκόταν, και γύρισε το κεφάλι προς τα εκεί, με αποτέλεσμα ένα σκάγι να τον τραυματίσει στο δεξί μάτι.

Αμέσως άρχισε να φωνάζει από τον πόνο και ένας άγνωστος κυνηγός που δεν γνώριζε, τον πλησίασε, και αφού του ανέφερε το όνομα του και τα λοιπά του στοιχεία του είπε πως δεν γνώριζε μετά βεβαιότητας αν ήταν από την δική του τουφεκιά που τραυματίστηκε και προθυμοποιήθηκε να τον μεταφέρει στο νοσοκομείο με τη βοήθεια φίλου του που τον φώναξε και πλησίασε στο σημείο.

Ο 46χρονος όμως αρνήθηκε και ζήτησε από φίλο του, όπως ανέφερε στην Αστυνομία, να τον μεταφέρει αρχικά στο νοσοκομείο Πόλεως Χρυσοχούς και αργότερα στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου όπου κρατήθηκε για νοσηλεία, αφού το σκάγι είναι ακόμα μέσα στο μάτι του.

Αύριο ο 46χρονος θα εξεταστεί και από οφθαλμίατρο για να αποφασισθεί τι δέον γενέσθαι.

ant1live.com