21/09/2024
Κύπρος
Κοινωνία Κύπρος Πρωτοσέλιδα

«Έσβησε» στην άσφαλτο ο 19χρονος Σωτήρης Τουμάζου από τη Λεμεσό

«Έσβησε» στην άσφαλτο ο 19χρονος Σωτήρης Τουμάζου από το Κολόσσσι μετά από θανατηφόρο ατύχημα που σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής (08/05) στο δρόμο Αγίου Σύλα με έξοδο προς το Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού

Συγκεκριμένα, στις 21:40 το βράδυ, κάτω συνθήκες που διερευνώνται ο νεαρός απώλεσε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του, παρέκκλινε προς τα αριστερά, χτύπησε στο προστατευτικό κιγκλίδωμα, μετά διαδοχικά χτύπησε στο δεξιό κιγκλίδωμα και ανατράπηκε στη μέση του δρόμου.

«Από το δυστύχημα, ο νεαρός τραυματίστηκε θανάσιμα και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Λεμεσού όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του»», ανέφερε ο Υπεύθυνος της Τροχαίας Λεμεσου, Μιχάλης Μιχαήλ.

Την ίδια ώρα, συνοδηγός του φαίνεται να ήταν 16χρονη επίσης από τη Λεμεσό, η οποία μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού με την κατάσταση της υγείας της να μην εμπνέει στο παρόν στάδιο ανησυχία.

«Κατά την άφιξη της Πυροσβεστικής και τον απεγκλωβισμό του οδηγού φαίνεται να μην ήταν προσδεμένος με ζώνη ασφαλείας. Θα γίνουν περαιτέρω εξετάσεις για το σκοπό αυτό και οι υπόλοιπες συνθήκες του δυστυχήματος διερευνώνται», σημείωσε ο κ. Μιχαήλ.  

Η Αστυνομία κάνει έκκληση προς οποιον  γνωρίζει κάτι να επικοινωνήσει με την Τροχαία Λεμεσού ή τον πλησιέστερο αστυνομικό σταθμό.







ant1.com.cy