21/09/2024
Κύπρος
Κοινωνία

Λεμεσός: Κουκουλοφόροι μπούκαραν σε σπίτι – Έψαχναν την κόρη του και του επιτέθηκαν

Χειροπέδες σε τρία πρόσωπα ηλικίας 24, 24 και 20 ετών πέρασε η Αστυνομία στη Λεμεσό.

Συγκεκριμένα, τη Δευτέρα (10/10), λίγο μετά τις 12 τα μεσάνυχτα, πέντε άτομα τα οποία είχαν καλυμμένα τα πρόσωπά τους με κουκούλες, εισήλθαν με βία στην οικία 43χρονου, αφού έσπασαν με την πόρτα της κουζίνας. Σύμφωνα με την παραπoνούμενη, αναζητούσαν την 18χρονη θυγατέρα του η οποία απουσίαζε από την οικία. Ο παραπονούμενος μαζί με την σύζυγο του ζήτησε να αποχωρήσουν, αλλά του επιτέθηκαν και τον κτύπησαν με τα χέρια τους.

ότε ο ίδιος μαζί με τη σύζυγό του, τους απώθησαν και αυτοί τράπηκαν σε φυγή. Στη σκηνή έσπευσαν μέλη του ΤΑΕ Λεμεσού για εξετάσεις. Παραλήφθηκαν τεκμήρια για επιστημονικές εξετάσεις, καθώς και κλειστό κύκλωμα το οποίο κατέγραψε τις κινήσεις των δραστών.

Ο 43χρονος και η σύζυγός του μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου διαπιστώθηκε ότι έφεραν εκδορές και ερυθρότητες σε διάφορα σημεία του σώματός τους.

Από τις εξετάσεις που έγιναν, προέκυψε μαρτυρία εναντίων τριών προσώπων ηλικίας 24, 24 και 20 ετών, οι οποίοι συνελήφθησαν στις χθες Τετάρτη και τέθηκαν υπό κράτηση. Ανακρινόμενοι προέβαλαν διάφορους ισχυρισμούς οι οποίοι διερευνώνται.

omegalive.com.cy