21/09/2024
Κύπρος
Κοινωνία

Νέο Θανατηφόρο τροχαίο στη Λεμεσό – Την σκότωσε περνώντας με κόκκινο

Οι συνθήκες του νέου θανατηφόρου δυστυχήματος που σημειώθηκε λίγο μετά  τα μεσάνυχτα στη Λεμεσό συγκλονίζουν. Όπως συγκλονίζει κ η εικόνα που αντίκρυσαν όσοι έσπευσαν στη σκηνή.

Το όχημα της άτυχης Μάρτα Τιοριάν Τοφέη από την Ουγγαρία 62 ετών η οποία μόλις είχε σχολάσει από την εργασία της, εμβολίστηκε κυριολεκτικά από το πανάκριβο σπορ αυτοκίνητο 35χρόνου Ρώσου.

Το νέο δυστύχημα σημειώθηκε στη διασταύρωση της οδού Βασιλέως Γεωργίου του πρώτου με την οδό Παναγιώτη Τσαγκάρη στην τουριστική περιοχή, που ελέγχεται με φώτα τροχαίας.

Σύμφωνα με τον Υπεύθυνο δυστυχημάτων τροχαίας Λεμεσού Αιμίλιο Κκαφα «το κυριότερο θέμα της διερεύνησης μας αν θέλετε να εξακριβωθεί η ταχύτητα που οδηγούσε ο οδηγός αυτός που φαίνεται ότι ήταν κ η κύρια αιτία που προκάλεσε τον θάνατο του θύματος».

Από τη βιαιότατη σύγκρουση η άτυχη 62χρόνη εγκλωβίστηκε στα συντρίμμια του αυτοκινήτου της και χρειάστηκε η επέμβαση της πυροσβεστικής υπηρεσίας για απεγκλωβισμό της. Στο νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκε διαπιστώθηκε απλά ο θάνατος της. Ο 35χρόνος Ρώσος οδηγός δεν τραυματίστηκε ενώ η συνοδηγός του τραυματίστηκε ελαφρά και μεταφέρθηκε σε ιδιωτική κλινική όπου έτυχε των πρώτων βοηθειών και απολύθηκε.

Ο κ. Κκαφας ανέφερε ότι έγινε προκαταρκτικός και τελικός έλεγχος αλκοόλης στον οδηγό του  πρώτου οχήματος και διαπιστώθηκε ότι ο οδηγός οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλης.

Ο 35χρονος οδηγός του σπορ αυτοκινήτου που όπως αναφέρθηκε χαρακτηριστικά από τους εξεταστές του δυστυχήματος είναι ιδιαίτερα υψηλής ιπποδύναμης, συνελήφθη από την αστυνομία.

Ο κ. Κκαφας, πρόσθεσε ότι άποιος εκ των 2 πέρασε σίγουρα με κόκκινο φως και αυτό διερευνάται υπάρχουν κάποιες μαρτυρίες οι οποίες αξιοποιούνται για να μπορέσουμε κ εμείς να κάνουμε τη δουλειά μας όσο το δυνατό καλύτερα.

Το πρωί οδηγήθηκε ενώπιον του επαρχιακού δικαστηρίου Λεμεσού και εναντίον του εκδόθηκε διάταγμα 6ήμερης προσωποκράτησης. Οι εξετάσεις των μελών της τροχαίας Λεμεσού συνεχίζονται ενώ το όχημα του 35χρόνου Ρώσου αναμένεται να υποβληθεί σε περαιτέρω εξετάσεις με σκοπό να διαπιστωθεί η ταχύτητα με την οποία συγκρούστηκε με το όχημα της άτυχης 62χρονης.

omegalive.com.cy