25/02/2024
Κύπρος
Κύπρος Πρωτοσέλιδα

ΦΡΙΚΗ στη Λεμεσό: Βίαζε την 5χρονη κόρη του – Τα αποκάλυψε όλα στη δασκάλα της

Στην τελική ευθεία βρίσκεται άλλη μια σοβαρή υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης ανήλικου κοριτσιού με θύτη, τον πατέρα της.

Το Μόνιμο Κακουργιοδικείο Λεμεσού σε κεκλεισμένων των θυρών διαδικασία έκρινε ένοχο χθες τον 52χρονο κατηγορούμενο στις δύο κατηγορίες που αντιμετωπίζει και αφορούν το αδίκημα της σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκου, όπως αναφέρει σε σημερινό δημοσίευμα η εφημερίδα «Φιλελεύθερος» και η δημοσιογράφος Ιωάννα Μάτζιηππα.

Πρόκειται για άλλη μια υπόθεση που προκαλεί αποτροπιασμό και φρίκη με το θύμα να κακοποιείται από τον ίδιο της τον πατέρα, όταν ήταν νήπιο. Όπως είναι σε θέση να γνωρίζει ο «Φ» η ανήλικη κατήγγειλε το όσα βίωνε από τον κατηγορούμενο, όταν έφτασε στην ηλικία των 10 ετών. Η ανήλικη απασφάλισε και εκμυστηρεύτηκε στη δασκάλα της, τα όσα εφιαλτικά ζούσε, περιγράφοντας τις αποτρόπαιες πράξεις του πατέρα της.

Τα αδικήματα διαπράχθηκαν σύμφωνα με πληροφορίες του «Φ» κατά το έτος 2016 και 2017 όταν η ανήλικη, ήταν μόλις 5 ετών. Από τότε μέχρι το 2021 το θύμα δεν είχε αποκαλύψει σε κανέναν τι συνέβαινε πίσω από τις κλειστές πόρτες του σπιτιού της. Αφορμή για να μιλήσει ήταν ένα περιστατικό που σημειώθηκε στο σπίτι της και είχε αποτέλεσμα να έρθει σε ρήξη με τον κατηγορούμενο.

Κατά την ακροαματική διαδικασία η οποία διεξήχθη κεκλεισμένων των θυρών, κλήθηκαν να καταθέσουν εκπαιδευτικοί, ψυχολόγος αλλά και στενά οικογενειακά πρόσωπα της ανήλικης. Μετά και την απόφαση ενοχής του κατηγορούμενου, το Δικαστήριο όρισε νέα ημερομηνία εντός Σεπτεμβρίου, για αγορεύσεις για μετριασμό της ποινής, καταλήγει το δημοσίευμα της εφημερίδας «Φιλελεύθερος».

omegalive.com.cy