21/09/2024
Κύπρος
Πρωτοσέλιδα Τοπική Αυτοδιοίκηση

Απόγνωση & Αγανάκτηση: Ανυπόφορη η κατάσταση στους δρόμους του Ύψωνα και τα έργα που παρέλυσαν την τοπική αγορά

Πολλές αναφορές για την κατάσταση στους δρόμους του Ύψωνα και τα έργα που τελειωμό δεν έχουν και μόνο αναστάτωση δημιουργούν στους Οδηγούς και τους Επιχειρηματίες της περιοχής που αδυνατούν να λειτουργήσουν σωστά τα μαγαζιά τους.


Οι οδηγοί σε αρκετές περιπτώσεις βλέπουν τα αμάξια τους να ρημάζουν αφού ο δρόμος δεν είναι προβλεπόμενος για ομαλή διέλευση και σπάνε τα οχήματα τους.

Ζητάμε από τον Δήμαρχο Ύψωνα Παντελή Γεωργίου τοποθέτηση και απάντηση στα ερωτήματα των αγανακτισμένων πολιτών του Ύψωνα και των τόσων περαστικών που έχουν την ατυχία να συναντήσουν τα έργα που τελειωμό δεν έχουν.

Τα ερωτήματα είναι!

  • Το έργο που είναι σε εξέλιξη στον δρόμο του Ύψωνα στη Λεωφόρο Ηλία Καννάουρου είναι ευθύνη του Δήμου;
  • Αν όχι ποιος ευθύνεται και με τι δεσμεύσεις απέναντι στον Δήμο προχωράει, υπάρχει συγκεκριμένη ημερομηνία περάτωσης του έργου;
  • Οι απεγνωσμένοι οδηγοί που έχουν υποστεί ζημιές στα οχήματα τους είτε είναι αυτοκίνητα είτε είναι μοτοσικλέτες που θα απευθυνθούν σε περίπτωση απαίτησης αποζημίωσης και ποια είναι η πρόνοια του Δήμου σε τέτοιες περιπτώσεις.
  • Τα καταστήματα έχουν υποστεί ανεπανόρθωτες ζημιές με την ποιο σημαντική ζημιά να είναι οικονομική αφού δεν μπορούν να δουλέψουν τα μαγαζιά τους, τι κάνετε ή τι κάνατε για αυτό και αν έχετε σχέδιο για στήριξη των εμφανώς ζημιωμένων επιχειρηματιών.

Αναμένουμε απάντηση από τον κ. Δήμαρχο Παντελή Γεωργίου

Μπορείτε να στείλετε τις καταγγελίες σας και ότι έχετε να αναφέρετε στο eMail μας cyprusvoicecy@gmail.com